Keerlingen

Keerlingen

FotobiënnaleWieringen Editie 2024
Met exposities van Dirk Kome, Cris Toala Olivares, Anna Swagerman, Rem van den Bosch en Gerrit Ooteman.

Keerlingen
"Waar land en zee contact maken lijken ze elkaar voortdurend te bevechten. De elementen schuren langs elkaar heen, beuken op elkaar in, maar blijken uiteindelijk toch onlosmakelijk verbonden te zijn. Voor Wieringers heeft het water meer dan twee gezichten. Vaak is het de grote liefde maar altijd ook de eeuwige vijand.

Keerlingen gaat over de mensen die deze tegenstelling omarmen. Het zijn de visionairs, de denkers en de creatieve geesten die een eiland inhoud en kleur geven. Slim genoeg om met veranderingen mee te bewegen als dat nodig is, maar eigenwijs genoeg om hun eigen koers te bepalen.

Soms is eilanden een treurig lot beschoren. Ze houden op een eiland te zijn. Honderd jaar geleden leek dat ook met Wieringen te gebeuren. Gelukkig zien de meeste Wieringers dat anders. Wieringen is eigenlijk nog steeds een eiland, het is alleen veel groter geworden."Openingstijden per locatie
Locatie Oosterlanderkerk (A) B&B Op Zestien (D) en Dorpshuis Westerland ((E)
Van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Locaties Studio Blank (B) en ZuiderzeeKapel (C)
Van woensdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur

(Passepartout) Entree € 10,00 p.p. Met dit ticket is elke lokatie één keer te bezichtigen. Let op: U bepaalt zelf wanneer u welke locaties bezoekt. Dit hoeft niet per se op één dag plaats te vinden.

Tickets
U bestelt uw ticket(s) eenvoudig via deze site (ticketbutton) of tijdens de biënnale bij de entree van een van de lokaties.
Ticketlokaties zijn o.a. Oosterlanderkerk - Oosterland, Studio Blank - Den Oever, Op Zestien - Hippolytushoef en de Wieringer Boekhandel - Hippolytushoef.

(Groeps)bezoek buiten openingstijden is mogelijk en kan worden aangevraagd via ons kantoor. (zie de contactpagina op deze site)
Ook voor pers/mediaverzoeken graag contact via de contactpagina.