Parels in Hollands Kroon

Parels in Hollands Kroon

Parels in Hollands Kroon - een fotocollectief op FacebookFotocollectief voor iedereen die fotografeert binnen de gemeente Hollands Kroon. Met als doel het verzamelen van foto’s ter promotie van Hollands Kroon om er uiteindelijk een gezamelijke expositie voor te organiseren. Evenals het streven naar de uitgave van een boek met verzamelde werken.

In de Nicolaaskerk (of Westerlanderkerk) en in het Dorpshuis Westerland is een expositie te zien met de winnende beelden uit de fotowedstrijd, die momenteel wordt georganiseerd door Facebookgroep Parels in Hollands Kroon, en odeaanhetlandschap-nh.nl. Zowel professionele als amateurfotografen mogen maximaal drie foto’s insturen, die gemaakt zijn in Hollands Kroon. Een jury, bestaande uit Martin Kers, Duco de Vries en Annet de Graaf, zal de mooiste beelden uitkiezen.


 

WIKI
Foto Collectief op Facebook voor iedereen die fotografeert binnen de gemeente Hollands Kroon. Met als doel het verzamelen van foto’s ter promotie van de gemeente Hollands Kroon. De openbare Facebookgroep is opgericht in 2016 en telt ruim 3.000 leden.

 
Nieuw / 22 juli 2022
Fotowedstrijd Fotobiënnale Wieringen
De juryleden Martin Kers, Annet de Graaf en Duco de Vries hebben 10 favoriete foto's gekozen. Deze keuze heeft geleid tot de volgende uitslag:

Winnaars
1. Tiny Hoving Brands
2. Ali Bakker
3. Minke Groenewoud- Beerda

De overige 7 fotografen zijn
• Bert Wolters
• Gerard Bos
• Martin Hovius
• Monique Jansma
• Yolanda Hoogesteger
• Co Klein
• Dorien Wittink

Alle foto's zijn vanaf 7 augustus t/m 11 september te bewonderen in de Nicolaaskerk te Westerland. (Locatie E)
Bekijk het werk van Facebookgroep Parels in Hollands Kroon
De Nicolaaskerk (Westerlanderkerk) Westerlanderweg 61, 1778 KM Westerland (N-H)

Van 7 augustus t/m 11 september
Van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur